Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Terug naar recepten

Kippensoep

  • 1.2:1
  • RECEPT VOOR: 1 portie
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 10 minuten
  • BEREIDINGSTIJD: 15 minuten

Recept biedt ongeveer:

29.4 g
Vetten
15g
MCT
12.6g
Eiwitten
12.1g
Koolhydraten
410kcal
Energie

Stap 1

Verhit de olijfolie in een kookpan en fruit hierin de fijngesneden ui en kruiden.

Stap 2

Voeg de kipfilet toe en bak deze bruin.

Stap 3

Laat de suikermaïs en aardappelen mee fruiten gedurende 4 minuten.

Stap 4

Voeg betaquik en water toe en laat het geheel 5 minuten sudderen.

Handige hint

Giet de restjes in Tupperware® potjes. Zo heb je een snelle en makkelijke lunch om mee te nemen naar je werk of school.

Betaquik is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e).

Vraag altijd eerst aan je arts en/of diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.

De voedingswaarde van dit recept werd berekend met het berekeningsprogramma Evry diëtist en specifieke productinformatie beschikbaar op het moment van printen.
Dit recept is specifiek ontwikkeld voor gebruik bij een ketogeen dieet.
Raadpleeg het productetiket voor allergenen en andere informatie.

Ga altijd na bij je arts of diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.

  • 12g Olijfolie
  • 15g Ui, fijngesneden
  • Naar wens, Peper en zout
  • 1 theelepel, Tijm
  • 1 theelepel, Basilicum
  • 45g Kipfilet, in reepjes gesneden
  • 30g Suikermaïs, in blik
  • 30g Aardappelen, geschild en ongekookt
  • 100ml betaquik®
  • 100ml Water
1
2
3
4
1
2
3
4