Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Terug naar recepten

4 kazen Pizza

  • 1.4 : 1
  • RECEPT VOOR: 1 Pizza
  • VOORBEREIDINGSTIJD: 15-20 minuten
  • BEREIDINGSTIJD: 10-15 minuten

Recept biedt ongeveer:

39.7g
Vetten
10g
MCT
20.8g
Eiwitten
6.4g
Koolhydraten
471 kcal
Energie

Stap 1

Verwarm de oven voor op 180 ° C / hetelucht 160 ° C / gasstand 4.

Pizzabodem Stap 1

Meng MCTprocal® met de gemalen amandelen, meng hier met je handen de boter door tot een zanderige/kruimelige textuur ontstaat.

Stap 2

Voeg water en losgeklopte eieren toe aan het mengsel, meng goed.

Stap 3

Verdeel het mengsel in een cirkel van 13cm op vetvrij papier.

Topping Stap 1

Verdeel de tomatensaus over de bodem, strooi de cheddar, mozzarella en Parmezaanse kaas over de saus. Leg de blauwe kaas in het midden van de pizza.

Stap 2

Bak 10-15 minuten in de oven tot de korst goudbruin is.

Controleer altijd met uw diëtist wat geschikt is voor u.
De voedingswaarde van dit recept werd berekend met het berekeningsprogramma Evry diëtist en is gebaseerd op specifieke productinformatie beschikbaar op het moment van printen.

MCTprocal® is een voeding voor medisch gebruik en dient enkel gebruikt te worden onder strikt medisch toezicht van een arts en/of diëtist(e). Geschikt vanaf 3 jaar. Dieetvoeding bij lange ketenvetzuuroxidatiestoornissen, vetmalabsorptie en overige aandoeningen die een dieet rijk aan MCT en arm aan LCT vereisen. Niet geschikt voor parenteraal gebruik. Niet geschikt als enige voedingsbron.

Raadpleeg het productetiket voor allergenen en andere informatie.

 Dit recept is specifiek ontwikkeld voor gebruik bij een ketogeen dieet.

Ga altijd na bij je arts of diëtist(e) of dit recept geschikt is voor jou.

  • Pizza Bodem
  • 16g MCTprocal®
  • 14g Gemalen Amandelen
  • 6g Boter
  • 15g Geklutste eieren
  • 10g water
  • Topping
  • 10g Tomatensaus Passata
  • 15g Gemalen Cheddar
  • 15g Verkruimelde blauwe kaas
  • 15g Mozzarella, geraspt
  • 8g Gemalen Parmezaanse kaas