Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
BACK TO ALL BLOGS

5 toptips voor een geslaagd kerstdiner

 My Ketogenic Diet
door    My Ketogenic Diet
15/12/2020

1. Wees niet zuinig met kaarsen

Wil je een mooi middenstuk maken om de tafel te decoreren? Dan mogen kaarsen natuurlijk niet ontbreken. Ze geven zowel letterlijk als figuurlijk warmte en je creëert er meteen een gezellige sfeer mee. Zoek kaarsen in een kleur die mooi combineert met enkele dennentakjes.

2. Maak zelf een leuke menukaart

Wees niet enkel origineel in de keuken, maar ook met de presentatie van je diner. Online vind je tal van inspirerende ontwerpen om zelf een leuke menukaart in elkaar te knutselen. Ben je niet zo handig? Vraag aan je kinderen, neven of nichtjes of ze willen meehelpen, dat vinden ze vast leuk.

3. Zet de juiste sfeer met muziek

Sommigen krijgen maar niet genoeg van Mariah Carey, maar zij is lang niet de enige artieste die een leuke kerstsong heeft gemaakt. Ga je op zoek naar de verborgen pareltjes of speel je op veilig en kies je voor de ene na de andere kerstklassieker? Onze Xmas Vitafriends-playlist op Spotify geeft je alvast inspiratie.

4. Open alvast een pakje tijdens het kerstdiner

Wat is er nog leuker dan kerstpakjes uitdelen? Een pakje krijgen natuurlijk. Wacht er niet mee tot na het diner, maar laat iedereen alvast een cadeautje uitdelen na bijvoorbeeld het voorgerecht.

5. Denk ook even aan de anderen

Tijdens de kerstperiode zit je graag met de hele familie rond de tafel voor een heerlijk diner en leuke pakjes, maar niet iedereen heeft zoveel geluk. Kerst kan ook een moment zijn om daar even bij stil te staan en misschien iets te doen voor wie het moeilijk heeft.

Meer informatie

Blog

Leven met een ketogeen dieet: ontdek hier de ervaringen van andere patiënten!

Lees meer

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze nieuwste recepten, evenementen en kookworkshops.

Lees meer