Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
BACK TO ALL BLOGS

3 knutselideetjes voor Halloween met Vitaflo-verpakkingen

 My Ketogenic Diet
door    My Ketogenic Diet
25/10/2021

Flesjes-monsters en dopjes-griezels

Heb je lege flesjes van Vitaflo? Dan kun je er leuke monstertjes mee knutselen! Snij de dop eraf ter hoogte van de versmalling op het flesje. Daarna heb je de keuze: ofwel verf je de fles in een bepaalde monsterkleur, ofwel kleef je papier rond de hele omtrek. Vervolgens breng je enge ogen, een griezelige neus en vervaarlijke tanden aan. Et voilà, je monstertje is klaar!

Heb je geen lege flesjes? Dan kun je ook lege wc- of keukenrollen gebruiken.

Pompoenhanger-potjes

De onderkant van onze lege potjes zijn de ideale basis voor een enge (of grappige) pompoenhanger. Draai het lege potje ondersteboven en gebruik de volledige oppervlakte van de bodem om je pompoen op te tekenen. Teken de ogen, de neus en de mond, en voorzie ook een gaatje om de pompoen mee op te hangen. Kleur de pompoen nu in en knip hem vervolgens uit. Bevestig een dun touwtje (liefst nylondraad) door het gaatje en hang je pompoen in de buurt van een lamp. Zo krijg je een enge schaduw! Let op dat je je pompoenhanger niet té dicht bij de lamp hangt.

Vind je kindje de pompoen te braaf? Dan kun je kiezen voor een enge vleermuis! 🦇

Poederzak-spookjes

Met de lege poederzakjes van Vitaflo kun je heel gemakkelijk halloweenspookjes knutselen. Teken de gewenste spookjesvorm op het zakje en knip ‘m vervolgens uit. Maak oogjes en een mond door ze op de rest van je poederzakje (of op een zwart papier) te tekenen, in te kleuren en uit te knippen. Kleef de oogjes en de mond op je spookje en klaar is kees! Ook deze spookjes kun je natuurlijk ophangen, zoals je pompoenhanger, of je combineert alle figuurtjes tot een leuke slinger.

Meer informatie

Blog

Leven met een ketogeen dieet: ontdek hier de ervaringen van andere patiënten!

Lees meer

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van onze nieuwste recepten, evenementen en kookworkshops.

Lees meer